Symposium Leefstijl in de praktijk - Praktische handvatten

Zorggroep Stroomz en THEMA nodigen u graag uit voor een vervolg op het leefstijl symposium dat vorig jaar in november plaatsvond

Waarom vervolg symposium 2023

De insteek van het symposium vorig jaar lag op bewustwording WAAROM leefstijl belangrijk is. Komend symposium gaat in op het HOE je als zorgprofessional met leefstijl aan de slag kunt. Het symposium zal plaatsvinden op donderdag 21 november 2024.

Locatie

Restaurant de Ontmoeting in het Anna Ziekenhuis in Geldrop. De ontvangst is vanaf 17.00 uur, met een buffet.  

Voor wie?

De bijeenkomst wordt georganiseerd voor huisartsen, medisch specialisten, POH'ers, praktijkverpleegkundigen, PA's en andere geïnteresseerden. 

Programma en accreditatie

Het programma wordt later exact bekend gemaakt. Sprekers zullen inzicht geven in hoe je als zorgprofessional met leefstijl aan de slag kunt (o.a. stimuleren gedragsverandering).

Onder andere Tamara de Weijer (huisarts en oprichter en voormalig voorzitter Vereniging Arts en Leefstijl, zie voor info: Over mij - Dokter Tamara) en Karel Bos (huisarts en leefstijlarts) nemen je mee in het werken met leefstijl en het stimuleren van gedragsverandering. 

Accreditatie wordt aangevraagd.

Aanmelden en vragen

Het is nog niet mogelijk om u aan te melden. Na de zomer ontvangt u een officiële uitnodiging met de mogelijkheid om u aan te melden. Neem voor eventueel aanvullende informatie en vragen contact op met THEMA via thema@st-anna.nl

De organisatie,

Lotte Derksen, huisarts Stroomz
Shahied Mohamedhoesein, huisarts Stroomz
Sjaam Jainandunsing, internist Anna
Hans van Kuijk, leefstijlarts Anna
Martine Jurriens, projectleider transmurale zorg Stroomz
Peter van Heesch, manager Zorgsamenwerking / THEMA

21

NOV

17:00 - 21:00 Symposium Leefstijl in de praktijk - Praktische handvatten