Mind-Body Connection

Congres-tival is een uitnodiging om jezelf beter te leren kennen. Én het is een antwoord op de groeiende maatschappelijke behoefte aan meer bewustzijn rondom de verbinding tussen lichaam en geest.

Waar en wanneer

Eindhoven, Area 51, ketelhuisplein 18, Strijp-S
11:30 - 20.00 uur

De Urgentie

De toenemende burn-out cijfers en wachtlijsten in de GGZ wijzen op de urgentie van dit onderwerp. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zal depressie tegen 2030 de meest voorkomende oorzaak van ziekte wereldwijd zijn. Stress heeft niet alleen invloed op onze mentale gezondheid, maar ook op onze lichamelijke gezondheid (zoals een verhoogd risico op hartziekten, obesitas en diabetes). Er is dus verandering nodig in hoe we ons verhouden tot ziekte, gezondheid en de balans in ons leven. Maar hoe?

Onze Missie en visie

Congrestival is meer dan alleen een festival; het is een beweging die staat voor vernieuwing, verbinding en verdieping. We geloven in de kracht van samenwerking en het delen van kennis om positieve verandering teweeg te brengen.

 

Als festival streven we ernaar om een platform te bieden voor vernieuwende ideeën en creatieve expressie. We willen mensen inspireren om na te denken over de relatie tussen lichaam en geest en om bewuster te leven.

Ontmoet, Geniet, Verbind

Naast alle inhoudelijke activiteiten is er volop ruimte voor ontmoeting, ontspannen en het verkennen van onze Body & Mind market. Kom langs, laat je inspireren en ontdek wat Congres-tival voor jou kan betekenen! 

 

26

MEI

11:30 - 20:00 Mind-Body Connection